Hvordan man kommer med

Det handler om at skabe ro og glæde gennem lyst til håndarbejde.

Enhver er velkommen i Masker med Mening, der igangsætter og faciliterer håndarbejdsgrupper i håb om, at den enkelte får en oplevelse af øget livskvalitet, og i bedste fald, at grupperne får lyst og mulighed for at fortsætte af egen kraft. Samlingerne foregår i en vekselvirkning mellem fokus på selve håndarbejdet samt løsningsfokuserede samtaler omkring, hvilken forskel det gør at strikke, hækle eller broderer. Hvad bliver anderledes, når håndarbejdet får fokus i livet?

I første omgang etablerer vi grupper på Sjælland, men håbet er udbrede idéen til hele landet, så alle kan opdage det samme som os; at håndarbejde skaber ro, fokus og glæde i livet.

Som fagperson:

Som socialrådgiver, pædagog, læge eller andet er du måske i kontakt med borgere, som kan få glæde af et otte ugers forløb i Masker med Mening. Du kan kontakte os via mail, hvis du tænker, at det kunne være relevant at opstarte en gruppe i dit lokalområde.

Som privatperson:

Send os en mail via kontaktsiden, og skriv lidt om, hvorfor du tænker en håndarbejdsgruppe vil være en god idé i dit lokalområde, og hvad dit bedste håb er med at starte en gruppe op.