Kick off i Gentofte

i samarbejde med Frivilligcenter og Selvhjælp Gentofte

Så er vi klar til at starte den første gruppe op i Gentofte. Gruppen kommer til at køre fredage kl. 10-12, første gang fredag d. 14. Februar. Gruppen er for dig, der er berørt at stress, angst, depression, livstruende sygdom eller kroniske smerter, og som har lyst til sammen med andre at opdage, – måske genopdage de positive effekter af håndarbejde.


Det er ikke vigtigt om du har strikket eller hæklet før – eller at du ikke har materialer. Vi stiller op med pinde i alle størrelser og garn nok til et par karklude eller en babytrøje. Bøger har vi med til inspiration, så du kan begynde med blot at sidde og bladre lidt – det er i orden for os.


Undervejs byder vi på kaffe og et stykke hjemmebag, lader hænderne holde en pause fra nørkleriet for at tale lidt om, hvilken forskel det mon kan gøre, at fordybe sig i håndarbejde eller hvordan det kan blive muligt at få lidt mere håndarbejde ind i hverdagen.


Du kommer med ved at sende en sms til enten Kari eller Anne-Marie – vores numre finder du under “kontakt”. Husk du er først tilmeldt, når du har fået en bekræftelse fra os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *